طرز تهیه کباب کاکوری؛ کباب هندی

به گزارش اخبار روز دنیا، کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری - که در حومه لاکنو قرار گرفته است - گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می گردد.

طرز تهیه کباب کاکوری؛ کباب هندی

همانطور که می دانید غذاهای هندی پرادویه و تند هستند. و کاکوری هم اینگونه است.

مواد لازم برای کاکوری کباب :

گوشت چرخ نموده گوسفندی 2 فنجان
پیاز رنده شده و آب گرفته شده1 عدد
پوره سیر و زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
نمک2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شدهبه مقدار لازم برای طعم دار کردن
پاپایا خام خرد شده2 قاشق غذاخوری
میخک 4 عدد
دانه هل سیاه1 عدد
پودر دارچین1/8 قاشق غذاخوری
دانه زیره1 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده1/4 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ نموده1/2 فنجان
آرد نخودچی1/4 فنجان
تخم مرغ1 عدد
حلقه های پیازبرای تزیین
لیموترشبرای تزیین

طرز تهیه کاکوری کباب :

تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود 4 ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

می توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

طرز درست کردن کاکوری کباب,درست کردن کباب کاکوری

طرز تهیه کباب کاکوری

* این کباب را با گوشت مرغ هم می توان درست کرد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه کباب کاکوری؛ کباب هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب کاکوری؛ کباب هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید