لواشک انبه + دستور تهیه

به گزارش اخبار روز دنیا، در این مطلب دستورالعمل تهیه لواشک انبه را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

لواشک انبه + دستور تهیه

به گزارش ، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه لواشک انبه آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

انبه (رسیده، خرد شده) 4 فنجان

فر را با دمای 175 درجه فارنهایت (79 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف دو سینی فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید.

انبه را در یک غذا ساز یا مخلوط کن بزنید و پوره کنید تا نرم و یکدست گردد.

پوره انبه را به طور مساوی بین دو سینی آماده شده تقسیم کنید و با یک کاردک پوره را تا حد ممکن صاف و یکدست پهن کنید تا به ضخامت 3 میلی متر برسد.

پوره را 3 تا 4 ساعت در فر بپزید. زمانی که پوره خشک شده باشد و به راحتی از کاغذ روغنی جدا گردد لواشک آماده خواهد بود. وقتی هنوز سمت پایینی لواشک ها کمی خیس است آن را برگردانید و باز هم در فر بپزید تا کاملاً خشک شده باشند.

لواشک ها را از فر بیرون بیاورید. یک کاغذ روغنی روی آن ها بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ روغنی زیر آن از سینی فر جدا کنید. هر ورقه لواشک را به شکل نوار های باریک برش دهید و لوله کنید.

منبع: سرآشپز پاپیون

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "لواشک انبه + دستور تهیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لواشک انبه + دستور تهیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید