14 خوراکی که نباید در یخچال بگذارید

به گزارش آریا بلاگ، اما به تازگی تعیین شده است که بعضی خوراکی ها تازگی خود را در یخچال از دست می دهند. همچنین بعضی اوقات سرد کردن خوراکی ها طعم و عطر آن ها را کاهش می دهد و تغییراتی نیز در بافت آن ها ایجاد می نماید.

14 خوراکی که نباید در یخچال بگذارید

برخلاف تصور ما که می توان مواد غذایی را برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد، کارشناسان معتقدند قراردادن بعضی خوراکی ها در یخچال موجب از بین رفتن طعم و مزه و در مواردی تغییر بافت آن ها می گردد.

تصور همه ما از یخچال وسیله ای است که می توان مواد غذایی را برای مدت زمان طولانی در آن نگهداری کرد. این موضوع در خصوص بیشتر خوراکی ها واقعیت دارد چنانچه بدون یخچال قادر به نگهداری گوشت، محصولات لبنی و بسیاری از انواع مواد غذایی در خانه نیستیم. یخچال به راستی معجزه ای محسوب می گردد که شیوه غذا خوردن خانواده ها را متحول ساخته است.

اما به تازگی معین شده است که بعضی خوراکی ها تازگی خود را در یخچال از دست می دهند. همچنین بعضی اوقات سرد کردن خوراکی ها طعم و عطر آن ها را کاهش می دهد و تغییراتی نیز در بافت آن ها ایجاد می نماید.

در این گزارش به چند خوراکی اشاره شده است که نگهداری آن ها در یخچال باعث می گردد هرگز از چشیدن طعم واقعی آن ها لذت نبریم. این درحالی است که با نگهداری آن ها در دمای اتاق می توان از نابودی غیرعمدی بسیاری از مواد مغذی آن ها پیشگیری کرد.

سیب زمینی

بهترین روش برای نگهداری سیب زمینی، قرار دادن آن ها در یک مکان سرد و تاریک است. اما یخچال خیلی خنک است. سرمای یخچال نشاسته سیب زمینی را از بین می برد و بافت سیب زمینی را پودری می نماید که خوردن آن خوشایند نیست. همچنین نشاسته سیب زمینی در یخچال به قند تبدیل می گردد که بر طعم آن تاثیر می گذارد.

پیاز

از دیگر خوراکی هایی که نباید در یخچال قرار داد، پیاز است. پیاز در یخچال سریعتر از محیط درون اتاق فاسد می گردد. زمانی که پیاز در یخچال نگهداری گردد خیلی سریع رنگ آن قهوه ای شده و بافت آن نرم می گردد. بهترین مکان برای نگهداری پیاز قرار دادن آن در دمای اتاق و به دور از تابش نور خورشید است؛ اما زمانی که پوست پیاز کنده گردد بهتر است که آن را در یک کیسه فریزر در قفسه سبزیجات یخچال نگهداری کرد.

سیر

وقتی سیر در یخچال قرار می گیرد طعم و رایحه خود را از دست می دهد؛ برای حفظ طعم و رایحه سیر باید آن را در یک ظرف خنک و خشک که هوا از آن عبور می نماید قرار داد. پاکت های کاغذی نمونه خوبی برای نگهداری سیر هستند، اما باز هم باید به یاد داشت زمانی که سر سیر بریده می گردد این سبزی آغاز به خراب شدن می نماید؛ بنابراین باید آن را در عرض 10 روز مصرف کرد.

ملون ها

بهترین مکان برای نگهداری تمام انواع ملون ها مانند طالبی، هندوانه و گرمک، قرار دادن آن ها در دمای اتاق است. بعضی تحقیقات نشان می دهند که قرار دادن ملون ها در یخچال خیلی سریع باعث از بین بردن محتوی آنتی اکسیدانی آن ها می گردد؛ بنابراین با نگهداری ملون ها در دمای اتاق اطمینان حاصل می گردد که میوه سالمتری مصرف می کنید. با این حال باید توجه داشت که بعد از بریدن ملون ها باید آن ها را در یخچال قرار داد و می توان آن ها را برای 3 یا 4 روز در یخچال نگهداری کرد.

عسل

عسل زمانی که در یخچال قرار می گیرد، ساختاری کریستالی مانند پیدا نموده و سفت می گردد؛ بنابراین عملا غیر قابل استفاده می گردد و دیگر طعم خوبی نخواهد داشت. اما با قرار دادن عسل در دمای اتاق می توان آن را برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد. همچنین در نظر داشته باشید عسل هایی که بر اثر نگهداری طولانی مدت سفت می شوند را می توان با انداختن شیشه آن ها در آب گرم دوباره نرم کرد.

نان

نان در کل فاسد شدنی است و زود کپک می زند. بعضی افراد برای جلوگیری از کپک زدن نان، آن را در یخچال می گذارند، اما نگهداری نان در یخچال باعث می گردد خشک و سفت گردد و دیگر خوشمزه نباشد. بهترین روش برای نگهداری نان، قرار دادن آن در جا نانی و مصرف کوتاه مدت آن است، اما اگر مجبورید که نان را برای مدت زمان طولانی تری نگهداری کنید، بهتر است آن را در فریزر قرار داده و بعد در توستر گرم و مصرف کنید.

آجیل ها

نگهداری آجیل ها در یخچال باعث می گردد روغن آن ها ترش نگردد و درنتیجه طول عمر بیشتری پیدا نمایند، اما با قرار دادن آجیل ها در یخچال، طعم و مزه آن ها از بین می رود و بو و رایحه یخچال و سایر مواد غذایی که در آن هست را به خود می گیرند.

بهترین روش برای نگهداری آجیل ها، قرار دادن آن در ظرف دردار است که هوا در آن نفوذ نکند. اما برای احیای آجیل هایی که در یخچال قرار گرفته اند، بهتر است قبل از مصرف آن ها را در یک ماهی تابه خشک، تفت داد.

قهوه

اگر از افراد هوادار قهوه هستید، حتما می دانید که تفاوت زیادی میان یک قهوه خوب و بد وجود دارد. قرار دادن قهوه در یخچال چه به صورت دانه های قهوه و یا پودر قهوه باعث می گردد که آب به خود جذب کند و در نتیجه قهوه خوب دم نکشد. بهترین روش برای نگهداری قهوه، قرار دادن آن در دمای اتاق و در ظرف در داری است که هوا در آن نفوذ نکند.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی هم از دیگر مواد غذایی است که نباید آن را در یخچال قرار داد، زیرا سرد کردن گوجه فرنگی باعث می گردد طعم و مزه خود را از دست بدهد و بافت آن نرم گردد.

همچنین در صورتی که گوجه فرنگی ها نرسیده باشند باید آن ها را پشت یک پنجره آفتاب گیر قرار داد. اما اگر گوجه فرنگی ها بیش از حد رسیده باشند بهتر است آن ها را پخت و بعد در یخچال نگهداری کرد.

سس تند

نگهداری سس های تند در یخچال ایرادی ندارد، اما مقداری از طعم تند خود را از دست می دهند. از سوی دیگر واقعا نگهداری سس های تند در یخچال ضرورتی ندارد، زیرا این سس ها مقادیر زیادی سرکه دارند که از رشد باکتری پیشگیری می نماید.

کرم شکلاتی فندقی

مزه کرم شکلات فندقی بر روی نان تست یا میوه عالی است، اما زمانی که ظرف کرم شکلاتی در یخچال گذاشته می گردد، این کرم سفت شده و دیگر نمی توان آن را روی نان یا میوه مالید. همچنین نگهداری کرم شکلاتی فندقی در یخچال باعث از دست دادن طعم و مزه خاص آن می گردد.

در کل ظرف های باز نشده کرم شکلات فندقی را می توان برای مدت زمان دو ماه نگهداری کرد، اما زمانی که در این شکلات باز می گردد باید آن را در عرض یک ماه بدون آنکه در یخچال گذاشته گردد، مصرف کرد.

سیب

سیب از دیگر میوه هایی است که نگهداری آن در یخچال باعث تغییر بافت آن می گردد. اگر دوست دارید سیب سرد مصرف کنید می توانید آن را در یخچال بگذارید، اما واقعا نیازی به این کار نیست؛ در حقیقت نگهداری سیب در یخچال باعث می گردد بافت ترد خود را از دست بدهد. سیب، میوه زیبایی است که می توان آن را برای دو هفته بر روی میز یا کانتر آشپزخانه قرار داد.

آوکادو

همه می دانیم که مصرف آوکادوی سفت یا خیلی نرم اصلا خوشایند نیست، بنابراین آوکادو را باید در دمای اتاق نگهداری کرد تا رسیده گردد چرا که قرار دادن آن در یخچال مانع رسیدن این میوه می گردد، اما باید به خاطر داشته باشید که اگر آوکادویی بیش از حد رسیده بود باید آن را در یخچال قرار داد تا بتوان برای دو یا سه روز این میوه را نگهداری کرد.

میوه های هسته دار

میوه های هسته دار مانند شلیل، زردآلو، انبه، آلو، هلو مانند گوجه فرنگی در دمای اتاق به بهترین شکل رسیده می شوند. با نگهداری میوه های هسته دار در پاکت کاغذی طعم و عطر آن ها حفظ می گردد، اما اگر این میوه ها به اندازه کافی رسیده هستند می توان برای چند روز آن ها را در جامیوه ای یخچال نگهداری کرد.

منبع: ایرنا به نقل از Health&Human Research

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: فرادید
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 3481

به "14 خوراکی که نباید در یخچال بگذارید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "14 خوراکی که نباید در یخچال بگذارید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید